Як намалювати будинок для гномів крок за кроком

1. Перш за все, подумаємо про розміщення будиночка на папері. Позначимо крайню верхню та нижню точку малюнку та поєднаємо їх центральною лінією. Вона допоможе нам зберегти симетрію.Можна також легенько позначити, де закінчуватимуться стіни та починатиметься дах.

2. Побудуємо стіни і дах. Найцікавіше у процесі створення малюнку казкового будинку те, що можна малювати стіни і дах будь-якої форми, головне — якомога більше фантазувати і зробити будинок оригінальним.

3. Якщо основні елементи будинку готові, час потурбуватись про вікна та двері, адже казковий будинок має бути не просто смішним і оригінальним,але і служити гномам затишною оселею. Вікна та двері також можуть бути різноманітних форм: криві, округлі, овальні, квадратні. Одним словом, фантазуй!

4. Тепер можна перейти і до деталей. Позначимо візерунки на даху, що нагадуватимуть нам черепицю, та зробимо стіни з цегли.

5. Додамо ще декілька деталей до малюнку будинку: димохід, а також ліхтарик, щоб вночі гномикам було не страшно повертатись додому. А зараз намалюємо елементи фону: кущі, дерева, квіти, хмаринки.

6. Вітаю! Казковий будиночок готовий! Розфарбуй його яскравими кольорами за допомогою олівців, або фарб. Кольорами можна додати малюнку будинку ще більшої фантастичності та оригінальності.

https://pustunchik.ua/ua/treasure/draw/yak-namaliuvaty-budynok

Залиш коментар