«Будь господарем власного життя!» – відомий медіатренер Віталій Голубєв завітав до ПУМу

Зустріч з Віталієм Голубєвим, відомим медіатренером, педагогом і журналістом, відбулася 25 січня в Палаці учнівської молоді Луцької міської ради. Взяли в ній участь вихованці гуртка «Юний журналіст» та міський учнівський парламент м. Луцька.

Спікер запропонував тему для спілкування з луцькою молоддю – «18 думок про успіх для тих, кому ще немає 18». Він розповідав про поняття успіху, лідерства, важливість взяти на себе ініціативу та відповідальності. «Чого я прагну? Як знайти своє покликання? Що мені потрібно для цього зробити?» – ці проблемні запитання поставив молоді Віталій Голубєв. Він наводив приклади зі свого власного життя та давав поради.

Найцікавіше з виступу Віталія Голубєва:

  • «Більше, щоб менше», тобто праця та активність в молодому віці дасть можливість легше і швидше досягти успіху в подальшому житті.
  • Страх не визначитися з професією свого життя буває у багатьох, тож найкращим варіантом є «розподілити яйця по кошикам», аби потім була можливість вибирати.
  • «Лідерство – це ініціатива + відповідальність»
  • Потрібно знати не лише свої сильні сторони, а й як їх можна використати по максимуму.

Не було забуто й взаємодію з аудиторією. Учасники заходу засипали пана Віталія запитаннями, на які він радо відповідав, а авторам найцікавіших запитань зробив подарунки. Також Віталій Голубєв вручив дипломи лауреатів учасникам Всеукраїнського конкурсу «Я – журналіст!» Яні Бутковій, Вікторії Белогур і Поліні Зузук.

«У вашій активній творчій роботі поєдналися дві прекрасні людські царини – журналістика та педагогіка. Як професіонал-медійник ви створюєте якісний контент, іншими словами, поширюєте для суспільства правдиву інформацію. Як педагог, за влучним висловом безсмертного класика, сієте розумне, добре, вічне» – подякувала Віталію Голубєву керівниця гуртка «Юний журналіст» Марія Пилипчук і запросила до нових зустрічей в Луцьку.

Текст – вихованки гуртка “Юний журналіст” Поліни Зузук
Фото – керівниці гуртка “Юний журналіст” Марії Пилипчук

Залиш коментар