Вокальний колектив ПУМу взяв участь у благодійному марафоні “Хорія”

10 творчих колективів різного рівня – аматорських і професійних, дитячих і дорослих, створених при будинках культури, творчих осередках і церквах – зібралися 21 серпня на площі Героїв Небесної Сотні у Луцьку, аби спільно виконати Гімн України, повідомили “Волинські Новини“. Усе це – частина унікального благодійного марафону «Хорія», метою якого є допомога нашим захисникам. Такий масштабний захід, який зібрав одночасно стільки чудових голосів, приурочено до Дня Незалежності України. Свято стало можливим завдяки підтримці Луцької міської ради, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та творчої студії Наталії Журавльової.

І це не просто слова – варто було на власні очі побачити, як площу перед РАЦСом, вбраним у кольори державного прапора, заповнили учасники колективів, аби осягнути масштаб заходу. І коли усі присутні спочатку виконали Гімн України, а після того – «Ой, у лузі червона калина» і «Волинь моя» – люди не могли стримати емоцій, на очі наверталися сльози…
Учасниками унікального музичного дійства “Хорія “стали юні вокалісти зразкового вокально-хорового колективу “Перлинка” під керівництвом Наталії Троцюк Палацу учнівської молоді Луцької міської ради.

Талановиті вихованці “Перлинки” долучилися до вокально-хореографічного марафону і продемонстрували яскраве виконавське мистецтво. Їхні молоді голоси залунали голосно, в унісон з мотивами відомих волинських колективів з великою вірою в нашу Перемогу.

“Я-Україна🇺🇦” Виконує Матвіюк Уляна, солістка зразкового вокально-хорового колективу “Перлинка”

“Прокидайся,Україно!”🇺🇦 сл.і муз Н.Май. у виконанні колективу “Перлинка” ПУМу

Інфомаційна служба ПУМу

Залиш коментар