Вихованці гуртка “Мистецтво слова” ПУМу поспілкувалися з українською захисницею

Вихованці гуртка “Мистецтво слова” Палацу учнівської молоді зустрілися з військовою Марією Коваль. Зворушлива розповідь про реальність війни торкнулася до глибини кожного серця. Багато цікавого почули, переглянули світлини і зрозуміли.
Наша захисниця розповіла, що в самих гарячих точках і в тих умовах, яких побувала, додає сили до боротьби з ворогом щира підтримка українського народу. Дитячі патріотичні малюночки і різні поробки зігрівають душу, надихають, адже саме заради дітей та їх майбутнього наші воїни впевнено йдуть у бій.
Марія Коваль поділилася емоціями з дітьми: “Коли зустрічаєш людей на щойно звільнених від клятих окупантів територіях, непідробні емоції радості та осяяні щастям оченята діток, коли вони бачать військових з українською символікою найбільш надихають, додають ще більше сил на боротьбу за звільнення кожного клаптика рідної землі. Україну, свою рідну землю, людей, мову, культуру та звичаї потрібно любити щиро! Ваше завдання – старанно вчитись, робити хороші вчинки, бути чесними, берегти своє життя!”

Вихованці гуртка “Мистецтво слова” побажали мужній захисниці та її побратимам перемоги, сили, наснаги і усім повернутися живими: “Ми любимо, чекаємо, віримо, молимо Бога за кожного з Вас! Дякуємо за цю мить теплого спілкування, за ту нелегку службу, за те, що у нас є така смілива, розумна, сильна, красива – Захисниця! Чекаємо нової зустрічі під мирним небом!”

За інформацією керівниці гуртка “Мистецтво слова” А. Климовець

Залиш коментар