В День святого Миколая в Палаці учнівської молоді дітям показали дійство “Добрі справи Янголятка та пса Патрона”

В Палаці учнівської молоді Луцької міської ради розпочалися традиційні різдвяно-новорічні святкування, на які запросили школярів громади і родини пільгових категорій. У День святого Миколая, 19 грудня, на театралізованому дійстві “Добрі справи Янголятка та пса Патрона” побували кількасот дорогих гостей – це діти військових ЗСУ, діти з особливими потребами, вихованці “Маленької школи”.

Всі, хто зайшли до Палацу в той день, відчули атмосферу чарівного свята – для гостей з любов’ю і фантазією були прикрашені приміщення закладу, яскраво декорована ялинка і фотозона у великому світлому вестибюлі, лунали улюблені різдвяні мелодії у виконанні музикантів оркестру духових інструментів.

Дітей і батьків тепло привітала заступник міського голови Ірина Чебелюк: “Сьогодні особливий день, адже святий Миколай — покровитель нашого міста. Зараз неспокійний час, окутаний тривогами, відсутністю світла, і всі ми звертаємось з єдиною молитвою, аби Господь дарував мир нашій державі. Мужні воїни Збройних сил вміло захищають наші кордони, ті, хто в тилу, – допомагають. Бажаю, щоб кожен день дарував вам приємні та позитивні емоції, нехай успіхи та досягнення ваших діток — множаться в рази! А ваші домівки повняться добром, багатством та радістю!“.

З перших хвилин театралізованого дійства, яке підготували педагоги та вихованці закладу, глядачі занурилися у справжню зимову казку – вона ожила на сцені звуками вальсу та фантазійним танцями, веселими співами про святого Миколая, захопливими пригодами Янголятка та його лісових друзів.

Цьогоріч героєм дійства разом з Янголятком став знаменитий пес Патрон, який застерігав дітей від небезпеки та весело проводив з ними час на веселих руханках.

Головним проханням українських дітей і батьків до святого Миколая в цьому непростому році стала наша майбутня Перемога над підступним агресором.

Вірш “Молитва” у виконанні вихованки гуртка “Мистецтво слова” Вероніки Шафранської

Святий Миколай сердечно подякував Янголятку, псу Патрону і кожній дитині за їхні добрі справи задля нашої Перемоги, допомогу воїнам Збройних сил України, старанне навчання, підтримку батьків.

У фіналі театралізованого дійства прозвучала оптимістична композиція “Хай буде мир” у виконанні юних вокалістів зразкового колективу “Перлинка”.

Глядачі нагородили виступи талановитих артистів Палацу вдячними голосними оплесками. Але яке свято без подарунків? Кожна дитина отримала пакунок з солодощами від святого Миколая. Веселощі, фотосесії, спілкування продовжилися біля різдвяної ялинки. Приємно, що цього дня нічого не завадило дітям насолодитися казковими пригодами улюблених героїв і налаштуватися на зустріч Різдва.

Юні таланти Палацу учнівської молоді разом зі святим Миколаєм

Фото – вихованців “Дитячо-юнацької телестудії” (кер. Ольга Шкідина),
Фото, відео і текст – керівниці гуртка “Юний журналіст” Марії Пилипчук

2 comments

  • Ірина
    / Відповіcти

    Добрий день. Якщо дитина була запрошена, а її не було на святкуванні, подарунок передадуть до школи?

    • admin
      / Відповіcти

      Добрий день! Будь ласка, дізнавайтесь про це у класного керівника. Гарних свят!

Залиш коментар