В Палаці учнівської молоді відбулося засідання методичної ради

На черговому засіданні методичної ради ПУМу, яке відбулося 11 січня, її члени розглянули актуальні питання діяльності закладу позашкілля. Серед них: аналіз підвищення кваліфікації та проходження курсової перепідготовки педагогами Палацу в 2023 році, розгляд і погодження навчальних програм окремих колективів і гуртків, розгляд методичних напрацювань педагогів для участі в XXVIII міській виставці “Творчі сходинки педагогів Луцької територіальної громади”.

Голова методичної ради, заступниця директора з навчально-методичної роботи Людмила Лящук поінформувала членів МР, що вже розроблений і поданий план проходження педагогами ПУМу курсової перепідготовки у 2023 році згідно з пропозиціями департаменту освіти й ВІППО.
Члени МР розглянули і погодили навчальні програми народних художніх колективів ансамблю спортивного бального танцю “Ритм”, оркестру духових інструментів, вокального ансамблю “Світанок” та зразкових художніх колективів: гуртка “Образотворче мистецтво”, вокально-хорового колективу “Перлинка” для подачі на затвердження НМР департаменту освіти Луцької міської ради.
Для участі в XXVIII міській виставці “Творчі сходинки педагогів Луцької територіальної громади” педагоги ПУМу подали низку методичних розробок: “Методика роботи з хореографічним колективом” Ігоря і Дарини Степанюків, “Барвистий світ бабусиних узорів” Оксани Щебет і “Методика організації початкової технічної підготовки у спортивному орієнтуванні” Андрія Єрка і Ірини Войтович. Члени МР розглянули подані матеріали, внесли пропозиції та зауваження по їхньому змісту, оформленню згідно вимог.

Текст – членкині МР ПУМу. методиста Марії Пилипчук

Залиш коментар