Портфоліо як засіб самовдосконалення педагога: відбулося методичне об’єднання педагогів музстудії, вокального відділу та оркестру духових інструментів ПУМу

7 березня члени методичного об’єднання музичної студії, вокального відділу та оркестру духових інструментів Палацу учнівської молоді ознайомилися зі  звітами освітньої та творчої діяльності педагогів, що атестуються згідно з проблемним питанням відділу «Виховання національно – патріотичної свідомості підростаючого покоління засобами музичного мистецтва як важливої складової у формуванні позитивного іміджу Палацу учнівської молоді».

Портфоліо у вигляді презентації з мультимедійним супроводом представили: керівниця ансамблю народної пісні «Квіти Волині» Вікторія Ніколюк, керівниця гуртка гри на фортепіано Світлана Яблонська та керівник гуртка духових інструментів Володимир Оліферчук.

Педагоги продемонстрували свої творчі здобутки, методичні напрацювання, педагогічні знахідки. Визначили результативність застосованих ними методів та прийомів роботи  у своїй діяльності та оцінили власні досягнення.


У підсумку, заступниця директора з навчально-методичної роботи Людмила Лящук  відзначила явне зростання педагогічної майстерності  кожного керівника та побажала творчої наснаги та наполегливості  в подальшій педагогічній діяльності.

Текст та фото методиста музичної студії, голови МО Любові  Байготи

Залиш коментар