Юні артисти ПУМу показали театралізоване свято “Чудодійна сила мистецтва” у Міжнародний день театру. Фоторепортаж

Творчий звіт артистів зразкового театрального колективу “Чудодії” луцького Палацу учнівської молоді відбувся 27 березня, у Міжнародний день театру. На театралізоване свято “Чудодійна сила мистецтва” зібралися численні глядачі – луцькі школярі.

Артисти-чудодії на сцені ПУМу

Зразковий театральний колектив “Чудодії” має довгу славетну історію, яка почалася в далекому 1945 році з 10 перших вихованців театрального гуртка в старій будівлі колишнього Палацу піонерів. Зараз тут налічується 80 школярів, які займаються в 3 групах за віком: молодшій, середній і старшій. Діти вивчають акторську майстерність, пластику тіла, вдосконалюють дикцію, а також знайомляться з історією театру. Зараз – це дружний яскравий колектив талановитих особистостей на чолі з педагогом-методистом Віктором Луговським, який більше 20 років працює в закладі. У творчому резюме колективу – велика кількість перемог у національних конкурсах і фестивалях.

Вихованці досвідченого педагога-наставника Віктора Луговського продемонстрували видовищне дійство під слоганом “В мистецтві немає випадковостей – є плоди довгої праці”. В програмі свята були танцювальний флешмоб, розповідь про театральне мистецтво і навчання юних акторів, презентація “візитівки” одного й найстаріших творчих колективів ПУМу, декламування, а також вікторина, забави з глядачами та уривки з п’єс “Країна ілюзій” Дар’ї Ясновської, “Як козаки Новий рік рятували” Владислава Маціюка і “Бука” Михайла Супоніна.

Нагородою обдарованим артистам та їхньому режисеру стали голосні аплодисменти публіки. Браво, “Чудодії”!

З Міжнародним днем театру, дорогі “Чудодії” та шанувальники Мельпомени!

Залиш коментар