Із рубрики “Зустрічі, що надихають” (Юля Каспрук)

2 квітня на заняття “Дитячо-юнацької телестудії” завітала наша випускниця Юля Каспрук. Талановита, креативна, відкрита до розмови, а розповісти їй є що, бо не дивлячись на юний вік, у портфоліо Юлі чималий список: фотосесії для салонів краси, зйомки в рекламі, епізодичні ролі у кліпах і серіалах. 

Під час зустрічі студійці дізнались як правильно оформити портфоліо, про карту емоцій, а саме який формат обрати щоб не “налякати нафталіном” кастинг-менеджера, як потрапити у “базу”, чи завжди імпровізація “рулить”, а також про особливості роботи з акторами на етапі пре-продакшину та  на знімальному майданчику.

Юля поєднує навчання у КіМУ з практикою на знімальних майданчиках. Неабиякий інтерес у вихованців ДЮТ викликали спогади юної акторки про зйомки у серіалах “Слід – 2”, “Євродиректор”, “Моя улюблена страшко”, “Сліпа”, “Водна поліція”.

Кадри з серіалу “Слід 2”
Кадри з серіалу “Євродиректор”
Кадри з серіалу “Водна поліція”
Кадри з серіалу “Сліпа”

На запитання про вітчизняну кіноіндустрію під час війни,перспективи відновлення призупинених чи то сповільнених проєктів, про творчі плани – юна акторка впевнено говорить “Свій розвиток в кіно бачу тут, в Україні. І коли закінчиться війна – розквітнуть усі ці галузі, які наразі страждають”.

Завжди з задоволенням приїздить до Луцька і приходить на заняття “Дитячо-юнацької телестудії” в якості гостя, тьютора, натхненника.

Архів ДЮТ

Ця зустріч стала для нас нагодою особисто подякувати Юлі та її мамі – Насті Каспрук за перезентацію чудового набору: стедікам і екшн-камеру ми отримали раніше “Новою поштою” – це дає змогу студійцям практикувати зйомки в русі, а відтак вдосконалювати майстерність у відеозйомках. На студійців чекає ціквий проєкт під наставництвом та за підтримки Юлі і Насті Каспрук.

Марія Степанюк, вихованка гуртка “Дитячо-юнацька телестудія”, керівник Ольга Шкідина

Залиш коментар