Педагоги ПУМу взяли участь в онлайн-воркшопі “Професійний розвиток педагогів в умовах реформування освітньої галузі”

17 травня за підсумками ХХVIII обласної виставки дидактичних та методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині» у ВІППО відбувся онлайн-воркшоп «Професійний розвиток педагогів в умовах реформування освітньої галузі» у номінації «Позашкільна освіта». До участі в заході долучилися педагоги луцького Палацу учнівської молоді.

Педагоги ПУМу Андрій Єрко, Ірина Войтович, Ігор Степанюк, Дар’я Степанюк, Оксана Щебет, Сергій Кравчук стали переможцями міської виставки. Їхні методичні напрацювання були представлені на обласній освітянській виставці та високо оцінені членами журі. Методичні рекомендації «Методика організації початкової технічної підготовки у спортивному орієнтуванні», керівників гуртків туристсько-краєзнавчого напряму Андрія Єрка та Ірини Войтович, і методична розробка «Барвистий світ бабусиних узорів» Оксани Щебет, керівниці зразкового гуртка «Умілі ручки» зайняли I місця.
Методичні рекомендації «Методика роботи з хореографічним колективом» Ігоря Степанюка і Дар’ї Степанюк та методичні рекомендації «Віденський вальс» Сергія Кравчука посіли почесні II місця.
Під час воркшопу педагоги-переможці презентували власні доробки, розповідали про актуальність та новизну обраної тематики, ділились досвідом роботи з колегами, учасниками заходу.
Вітаємо наших творчих колег з перемогами! Бажаємо міцного здоров’я та натхнення!

Відеопрезентація методичної розробки “Барвистий світ бабусиних узорів” Оксани Щебет, керівниці гуртка “Умілі ручки” ПУМ

Текст, фото і відео надані Оксаною Щебет

Tags

Залиш коментар