“В танці відчуваєм звук життя!”: вихованці народного ансамблю спортивного бального танцю “Ритм” прозвітували в Палаці учнівської молоді

Свято грації, експресії й краси продемонстрували на сцені Палацу учнівської молоді обдаровані вихованці народного ансамблю спортивного бального танцю “Ритм” під керівництвом Сергія Застровського. Благодійний звітний концерт колективу зібрав шанувальників мистецтва бального танцю в актовій залі ПУМу 30 травня.

Фрагмент хореографічної композиції “Іграшковий світ”

Народна мудрість говорить: «Коли людина щаслива, вона танцює». І це дійсно так. Адже танець – це рух, а рух – це життя! На звітному концерті ансамблю “Ритм” глядачі разом з юними танцюристами вирушили у подорож казковою Країною Танцю – країною міміки і жестів, відкритих, яскравих почуттів у хореографічних композиціях “Іграшковий світ”, “Маленький вальс”, “Барбі”, “Танцюють всі”, “Ча-ча-ча”, “Веселі картинки”, “Вальс, вальс, вальс…”, “Подих весни – проліски”, “Dancing Machine” та ін.

Фрагмент хореографічної композиції “Танцюють всі”
Фрагмент хореографічної композиції “Маленький вальс”
Фрагмент хореографічної композиції “Ой, там на горі!”

Радісні посмішки на обличчях, вишукані рухи танцівників на сцені свідчили про те, що діти отримують велике задоволення від виступів, голосних аплодисментів публіки і можливості займатися творчістю. Своєю чергою, глядачі високо оцінили майстерність усіх артистів, а також солістів колективу Мар’яни Ковальчук, Вікторії Дубинки, Ірини Рожанської, Єлизавети Савлук, Іллі Шульського. Браво, “Ритм”!

Фрагмент хореографічної композиції “Dancing Machine” у виконанні Єлизавети Савлук, Іллі Шульського

Вихованці ансамблю “Ритм” також продемонстрували широту своїх талантів: учасниця конкурсу авторської поезії “Душа моя – мистецтво!” Вікторія Дубинка продекламувала свій “Вірш про Україну”. У фіналі концерту Анастасія Бартошук виконала пісню “Зупиніть війну” з показом відеокліпу.

Як добре дітям й затишно в родині!
Тут так цікаво й весело всім нам.
Тому вклонитись до землі повинні
  За диво й за життя ми ЗСУ й своїм батькам!

Керівник народного ансамблю спортивного бального танцю “Ритм” Сергій Застровський тепло подякував дітям, батькам за вмотивованість і можливість творчо працювати, розвиватися у мистецтві танцю, і жартома признався, що працює у справжньому “квітнику талантів”.

По завершенні звітного концерту юних артистів і педагогів колективу прямо на сцені Палацу сердечно вітали батьки, вдячні глядачі. На згадку про подію учасники зробили багато світлин.

Ведучий – Микола Кравчук
Звукорежисер – Руслан Генсецький
Освітлювач – Ростислав Козак
Машиніст сцени – Андрій Корнейко
Завідувач актової зали – Юрій Мельничук
Текст, фото, відео – керівниці гуртка “Юний журналіст” Марії Пилипчук

Tags

Залиш коментар