Про гурток “Флористика і дизайн”

Немає нічого приємнішого , ніж втілювати свої задуми в життя , ніщо так не об’єднує людей, як спільна творча праця. 

  Реалізувати ці принципи можна з легкістю на заняттях гуртка “Флористика і дизайн” Палацу учнівської молоді, програмою якого передбачено вчити дітей спостерігати і вивчати оточуючу нас природу, а потім узагальнювати накопичені знання в композиційному вирішенні.

  На заняттях гуртка діти знайомляться з мистецтвом флористики: із сухоцвітів, живих квітів, листя, хвої, гілочок, моху, сіна, кукурудзи, злаків та інших природних матеріалів вони складають композиції і ікебани, “пишуть” картини, панно, займаються травомотанкою.

  Крім тем, які присвячені роботі з флористичним матеріалом, є теми, в яких діти знайомляться з основами дизайну. На цих заняттях діти вчаться проектувати та виготовляти авторські роботи та роботи за зразком. Вихованці  вчаться шити авторські ляльки( з тканини, тирси), отримують ази роботи з папером (витинанка) та вчаться плетінню (паперові трубочки), знайомляться з мистецтвом декупажу, вчаться ліпити з солоного тіста та універсальної маси з пап’є-маше, творити традиційні та авторські обереги.

  Крім того, вихованці гуртка опановують мистецтво композиції, а тому можуть власноруч виготовляти новорічні, Різдвяні, Пасхальні та інші композиції.

  Велика увага приділяється і екологічному вихованню, а тому програмою передбачені заняття з екологічного дизайну: діти виготовляють композиції з пластикової тари та інших синтетичних матеріалів.

  Вихованці гуртка з користю проводять своє дозвілля: для них організовуються виховні заходи, конкурси, дискотеки. Неодноразово вихованці ставали переможцями міських, обласних, Всеукраїнських і міжнародних конкурсів та, як нагорода, могли відпочивати в кращих таборах України (“Буковель”, “Молода гвардія”) та подорожували за кордоном в рамках проекту обміну досвідом.

  Отож, якщо ви – творча, активна, позитивна особистість- вам до нас! Чекаємо!

  Заняття відбуваються в кабінеті номер 29 Палацу учнівської молоді.

  Додаткову інформацію ви можете отримати за телефоном 0 99 75 76 510 (Лінник Жанна Валентинівна- керівник гуртка)

Залиш коментар