Знайомтесь! Ми – Young Media Group :)

Young Media Group – це наш творчий простір, експеримент, пригода  Ми розповідаємо про те, що цікаво нам – юним журналістам. Кожен з нас неповторний! Разом ми – команда!
Назву проєкту запропонувала Анна Пасека 🙂  Він стартував 
у Фейсбуці 12 березня 2020 року .
А зараз давайте познайомимося з кожним учасником/цею YMG…

Привіт! Мене звати Даша Павленко. Я навчаюся в 9-му класі. Дуже люблю читати, займатися спортом, дивитися фільми, слухати музику й дізнаватися щось нове. Ще не знаю, ким стану в майбутньому, але дуже хочу, аби моя професія була пов’язана з подорожами. Зараз я займаюся журналістикою, і мені це подобається. Сподіваюся, що наш проєкт YMG буде веселим, цікавим, а головне – корисним. 

Усім привіт! Мене звати Роман Миронюк, я навчаюся у 8-ому класі.В майбутньому, можливо, вступатиму на журналістику – час підкаже.У вільний час захоплююсь читанням книг, переглядом фільмів і плаванням. Бажаю успіху нашому стартапу, і він залежатиме від того, наскільки цікавим контентом ми його заповнимо.

Привіт)
Мене звати Аня Пасека.🙋
Я креативна, весела і трошки дивна. Всі свої 14 років я люблю пізнавати щось нове. Так я і потрапила в гурток «Юний журналіст». Тут дізналась багато чого нового і справді корисного.
А зараз – кілька фактів про мене.
⭐Я дуже творча особа. Починаючи з 1-го класу, всі дні в моєму тижні були розписані заняттями в гуртках.🎨
⭐Обожнюю читати! Любов до книг в мене була ще змалку, коли ще мені читали казки. І зараз можу настільки захопитись сюжетом, що прочитую його дуже швидко, не помічаючи часу.📚

Всім привіт👋 Мене звати Аня Доренко, мені 13 років . Я дуже люблю подорожувати, дізнаватися щось нове 🙌🏻❤️. Не уявляю своє життя без книжок і музики .
Скоро у цій групі буде багато нового та цікавого, тому залишайтесь з нами ⚡!

Привіт✋🏻) Давайте познайомимось! Я Аня Щербик, мені 13 років і я навчаюсь у сьомому класі.Маю багато хобі та розвиваюсь у кожному🙌🏻. Люблю розмовляти на камеру, читати книги та дізнаватись щось нове. Обожнюю вставати дуже рано, поки хтось ще дрімає солодким сном. Протягом дня стараюсь бути продуктивною та закінчувати свої справи до кінця!✅ Проводжу кожен день з користю та йду до своєї мети. 🕊️

Sasha Ksendzuk  і Кравець Аня – гарні друзі. І саме Аня запросила Сашу на заняття в гурток. З першої зустрічі Саша завоював нашу симпатію своєю привітністю і чемністю. Мріє стати машиністом і марить дорогами, але в той же час цікавиться журналістикою і вивченням законів інфопростору.
Аня – креативна і весела, відкрита і комунікабельна, захоплюється фотографією 🙂

Привіт! Мене звати Дана Пашук. Навчаюся у 8 класі. Захоплююся музикою, літературою і монтажем відео. У вільний час полюбляю грати на гітарі, дивитися фільми і серіали, слухати улюблені пісні, а також читати і писати літературні твори, саме тому мені і подобається журналістика. Не знаю, ким стану у майбутньому. Але обов‘язково оберу професію, що буде приносити мені задоволення. Успіх нашого проєкту YMG залежить тільки від нас, тому ми з іншими учасниками докладатимемо усіх наших зусиль.

Всім привіт!👋 Мене звати Анастасія Панько. Я навчаюся у 7-му класі СЗОШ N5. Легко долаю труднощі та завжди йду до мети.⭐️У вільний час я обожнюю малювати🎨, слухати музику🎶, дивитися фільми🎬та вивчати щось нове📗. Також до душі мені припав гурток «Юний журналіст». Там ми виконуємо цікаві завдання, а Марія Володимирівна навчає нас всіх секретів журналістики.
Ми всі дуже хочемо, щоб YMG був успішним та крутезним. Підписуйтесь та кличте друзів, адже попереду тільки  найцікавіше!

Дарина Шемедюк написала авторське віршоване відеозвернення до читачів Young Media Group 🙂

Привіт! Мене звати Тарас Лобацький. Я навчаюся в 9-му класі. Люблю у вільний час читати, займатися спортом і дізнаватися щось нове. Я планую працювати маркетологом і вже готуюсь до майбутньої професії. Зараз я також займаюся журналістикою для отримання професійних навичок. Сподіваюся, що проєкт YMG буде вам корисним.

1 comment

  • Марія
    / Відповіcти

    Успіхів вам, дорогі діти! Займайтеся в житті тим, що близьке вашій душі, від чого виростають крила 🙂

Залиш коментар