З Днем журналіста! Юні медійники отримали посвідчення слухачів гуртка

Напередодні Дня журналіста України юні медійники отримали посвідчення слухачів гуртка “Юний журналіст” Палацу учнівської молоді, а також зустрілися онлайн з волинськими професіоналами. Порадували школярів інші подарунки 🙂

Підсумкове заняття гуртка відбулося дистанційно у форматі Zoom-здибанки. Кожен вихованець під час зустрічі на фейсбук-сторінці гуртка отримав посвідчення слухача з яскравою новою емблемою , над якою ми всі разом працювали у цьому навчальному році.

Найактивніші вихованці Дар’я Павленко, Роман Миронюк і Анна Пасека за ініціативність, креативність і гарну роботу в команді були відзначені подяками керівниці гуртка Марії Пилипчук. Ви – великі МОЛОДЦІ!

Ми не лише підбили підсумки 2019/2020 навчального року, а й познайомилися з новими можливостями. Про свою кар’єру в журналістиці, особливості роботи на телебаченні розповіла колишня вихованка гуртка “Юний журналіст” Анастасія Кушнарьова (педагог Олена Букія). Вона розпитала школярів про їхні уявлення про роботу на ТБ, пояснила різницю між тележурналістом і телеведучим і дала свої поради бути сміливими й активними на шляху до мети. Тут – запис нашої зустрічі з Анастасією 🙂

У другій чатині заняття ми поспілкувалися про реальні можливості для юних журналістів стати кореспондентами локального онлайн-видання www.rayon.in.ua з його редакторкою Анною Карпюк-Манюхіною. У нас вже склалася гарна співпраця з цим виданням, і наші гуртківці Дар’я Павленко, Роман Миронюк, Тарас Лобацький, Анна Пасека стали авторами кількох цікавих публікацій на його шпальтах. Про можливість влітку пройти стажування “на районі”, ознайомитися з журналістською “кухнею” і побачити будні його працівників Анна розповіла у нашій онлайн-розмові.

А напередодні професійного свята відомий український журналіст, медіатренер і організатор Всеукраїнського конкурсу “Я – журналіст!” Віталій Голубєв зробив чудовий подарунок! Усім охочим він надіслав свою нову міні-книгу “Секрети якісного тексту”. Дякуємо!

З Днем журналіста, шановні колеги і дорогі гуртківці! Здоров’я, натхнення і успіхів у цій цікавій, драйвовій, креативній роботі!

Залиш коментар