УЧНІВСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ ОБРАВ НОВОГО ГОЛОВУ

03 листопада в дискозалі Палацу відбулися вибори голови міського учнівського парламенту на 2020-2021 навчальний рік.

Цього року на дану посаду було 2 кандидати, але один із них з особистих причин зняв свою кандидатуру напередодні виборів. Попри це, вибори відбулися з чітким дотриманням структури.

Кандидат Олександра Лугвіщик (ЗЗСО № 26) доступно та інформативно представила свою передвиборчу програму. Під час дебатів між членам парламенту та кандидатом Олександра впевнено та чітко відповідала на запитання. Обґрунтовувала кожну свою ідею та наголошувала, що лише спільними зусиллями парламент зможе реалізувати багато цікавих проєктів. Шляхом таємного голосування, за підрахунком лічильної комісії,  більшістю голосів (24)  Олександра Лугвіщик була обрана головою міського учнівського парламенту на 2020-2021 навчальний рік, з чим її гучними оплесками привітали лідери.

Також, шляхом відкритого голосування, обрали членів секретаріату – посаду заступника голови отримала Іванна Савоннік (ЗЗСО № 16), секретарем стала Ксенія Недошитко (ЗЗСО № 5).

Методист управління освіти Луцької міської ради Оксана Матвійчук привітала керівний склад парламенту та побажала плідної співпраці на поточний навчальний рік.

Нова команда !Нові ідеї! Нові досягнення!

Куратор парламенту

Валентина Стаднік

Залиш коментар