Звіт за І півріччя 2020-2021 н.р. заступника директора Палацу учнівської молоді з ОТР Балабаш Олени Олександрівни

Основною метою та основними завданнями роботи заступника директора Палацу з ОТР у І півріччі 2020-2021 н.р. пошук і надання підтримки здібним, обдарованим і талановитим дітям та учнівської молоді, організація змістовного дозвілля підростаючого покоління з урахуванням особистих колективних інтересів з дотриманням карантинних норм. Пошук нових форм проведення масових заходів, як для вихованців Палацу так і для учнів шкіл міста.

Уся робота планувалася за всіма напрямками художньо-естетичного циклу з дотриманням календарних свят.

Постійно висвітлювалася робота Палацу учнівської молоді на офіційному сайті, у місцевих інтернет-виданнях, а також у ЗМІ.

Цікавою і плідною була співпраця з Волинськими організаціями міста, області; спілкою Союз Чорнобиль України, військовою частиною 1141 Національної гвардії України.

Результатом багаторічної сумлінної праці, активної життєвої позиції і громадської діяльності, вагомий особистий внесок у справу патріотичного виховання молоді стало нагородження головою обласної ради І.М. Вахович почесною грамотою Обласної ради – заступника директора Палацу учнівської молоді з ОТР Олени Балабаш.

Залиш коментар