Засідання методичного об’єднання відділу декоративно-ужиткової творчості та образотворчого мистецтва

10.02.2021р. відбулося одне з чергових засідань методичного об’єднання відділу декоративно-ужиткової творчості та образотворчого мистецтва. Під час засідання було розглянуто ряд цікавих та важливих питань, що стосуються роботи відділу.

Психолог Палацу учнівської молоді Ярош О.В. підготувала пізнавальний виступ на тему «Світ почуттів та емоцій», розповіла про те, як навчитися керувати своїми власними емоціями та почуттями і реагувати на динамічний емоційний стан вихованців.

Про способи та методи підтримання зацікавленості під час процесу навчання на заняттях гуртків ДПМ розповів присутнім керівник гуртка «Юний художник» Мельничук Ю.В.

Федчук І.М., керівник гуртка «Спритний пензлик», поділився з педагогами відділу інформацією про те, які саме способи спілкування та методи викладання він використовував під час дистанційного навчання в умовах карантину, розповів про рівень активності вихованців під час онлайн-занять, про труднощі, які виникали та яким чином вдавалося їх долати.

Керівник гуртка «Майстриня» Лісова Л.М. у доступній формі ознайомила педагогів відділу з сучасними способами та прийомами організації практичної діяльності, шляхами підвищення її ефективності на заняттях.

Цікавий виступ для присутніх підготувала керівник гуртка «Клубочок ідей» Москалюк О.Д. на тему «Формування загальнокультурної компетентності та прищеплення любові до традицій, народної спадщини на заняттях гуртків сучасних напрямів» та розповіла як це відбувається безпосередньо на її гуртку.

Під час засідання методичного об’єднання, педагоги відділу мали чудову нагоду ділитися та отримувати корисну інформацію, вирішувати  питання для покращення роботи відділу у невимушеній дружній атмосфері.

Бицюк О.А., голова МО

керівник гуртка «Художній розпис»

Залиш коментар