XI форум «Лідери XXI століття»

06-07 квітня відбувся дводенний XI форум лідерів міського учнівського самоврядування на тему: «Пізнай себе». Учасниками було 30 лідерів закладів загальної середньої освіти Луцької територіальної громади.

Взявши до уваги епідеміологічну ситуацію у місті, секретаріат вирішив провести перший день форуму в онлайн-форматі.

Лідер – це особистість, яка не лише продукує ідеї й уміло організовує команду для їх реалізації, це особистість, яка постійно прагне до саморозвитку та самопізнання.

Відгукнулася на запрошення парламенту та погодилася цікаво, інформативно розкрити дану тему кандидат психологічних наук, старший викладач, заступник декана з наукової роботи факультету психології та соціології Волинського національного університету імені Лесі Українки – Коструба Наталія Сергіївна. Завдяки її практичним порадам, лідери навчилися виявляти особистий потенціал, та аналізувати свої сильні та слабкі сторони.

Спікер другого модулю форуму, амбасадор МЦВ Олександр Блоха, дав практичні поради щодо запобігання внутрішнього вигорання, та як навчитися керувати своїми емоціями під час публічного виступу, в процесі комунікації.

Другий день форуму відбувався на базі Молодіжного центру Волині.

Спікер зустрічі, амбасадор МЦВ – Кашепа Уляна, в інтерактивній формі старалася розвинути в учнів навички розуміння інших, та запобігання дискримінації у сучасному суспільстві.

Два дні були дуже насиченими для парламентарів, але втому перемагало бажання пізнати цікаву інформацію для практичного її використання у досягненні власних орієнтирів.

Куратор парламенту Валентина Стаднік

Залиш коментар